måndag 29 mars 2010

Tävling med stort T

Det är nu dags för en tävling. Denna gång tävlar ni om en inspirationskväll.
Inspirationskvällen går till så att du bjuder in 5-15 vänner för en kväll hos oss i butiken. Under kvällen visar vi nyheter och ger tips och trix. Vi bjuder även på dryck och tilltugg.

För att vinna önskar vi en kort motivering om varför just du ska vinna. Länka gärna till tävlingen i er blogg. Tävlingen avslutas fredag den 9 april.

Lycka till!

7 kommentarer:

Maria sa...

Gud vilken vinst, inte illa alls!!!!!!!

Stina Ek sa...

JAG VILL VINNA!
Jag har med mina vänninor en träff i månaden då vi hittar på diverse roliga saker. Detta skulle passa perfekt! Skulle vara kul att få se lite av era kläder, hur man kan mixa och matcha. Nu. Hålla tummarna!

Svea Saymore sa...

Jag vill också vinna! Har ingen blogg men läser troget er blogg. Vore kul att ta med mammagruppen på något annat är parkhäng.

Agneta sa...

Åh vilket pris! Jag vill självklart vara med och tävla! Har läst om era tidigare tjejkvällar och gillar verkligen konceptet! Hoppas på tur!

Maja Lövström Bok sa...

Va? Varför är det så få som tävlar? Detta är ju ett helschysst pris! Jag vill vinna! Skulle bjuda med min mammagrupp, kunde vara skönt att göra annat än dricka latte och snacka bebisutveckling.

Mitt vita hus på landet sa...

Vilket härligt pris, jag chansar och kastar in en intresseanmälan!:)

Det vore fantastiskt kul att få dela en kväll i er supermysiga butik i goda vänners lag och få inspireras i er underbara butiksmiljö! -För en inredningsfrälst är priset den ultimata LYCKAN:)

Ha en toppendag!

Hälsningar Madelene

Eleonor sa...

Då jag har legat däckad i influensan i snart 2! veckor *depp*, vore det såå kul att få dra ihop ett gäng kompisar och umgås under en inspirationskväll! :)

Hälsar Eleonor