måndag 7 december 2009

Tävling nr 3

Då var det dags att presentera veckans tävling. Denna vecka tävlar ni om detta fantastiska bokmärke i silver. Precis som förra veckan kommer vinsten från danska märket DAY. En perfekt julklapp till bokälskaren eller varför inte till sig själv. Skriv en kort motivering till varför just du ska vinna.
Lycka till!

7 kommentarer:

Anonym sa...

Läser aldrig och när jag väl gör det så lägger jag gamla erbjudanden om prenumeration eller liknande som bokmärke. Tror att läslusten ökar med denna juvel. Jag vill vinna och att jag är först kan väl inte betyda mer än tur...

Kramis Åsa D

May sa...

Jag är en riktig bokmal. Jag ska erkänna att jag viker det övre högra hörnet när jag slutar läsa !Men detta vackra bokmärke skulle jag älska att stoppa in i boken, jag vill verkligen vinna.

Maria sa...

Perfekt till min semester i feb. Har en hög med böcker som skall få följa med till Cap Verde. Man måste har något att sysselsätta sig med när sambon surfar!
Finns inget bättre än en bra bok (har camilla läckbergs senaste som ligger o väntar) sol och en god dricka på stranden!!!

Unknown sa...

Silverbokmärket skulle vara en perfekt julklapp till min svärmor som är bokmal - låt mig vinna!!!

Johanna sa...

Vilket fint pris!

Bokmärket skulle få det bra hos mig. är svensklärarare och läser mycket. Tappar dock alltid bort mig, eftersom barnen drar och sliter i böckerna :-)

Pia sa...

Mitt bland tentor, pm, redovisningar och julklappsbestyr känns det ibland mörkt. Jag behöver något som glittrar!!

Ottilia sa...

Läsning ger mig vardagslycka:
Läsestunden vill jag smycka,
med detta lilla mästerverket,
allra sötaste bokmärket!
Från härliga stämningsskaparen DAY
en drömjulklapp för mig!

[ottiliabasilia@hotmail.com]