måndag 14 december 2009

Sista veckotävlingen!

Nu har vi kommit fram till den sista utav fyra veckotävlingar. Nästa vecka är det julafton och vi kommer då att bjuda på andra erbjudanden. Denna vecka tävlar ni om ett presentkort hos oss på 300 kr och möjligheten att ha en tjejkväll hos oss i butiken för dina väninnor För att vinna skriver ni några rader om vad ni skulle köpa för presentkortet.
Lycka till!

7 kommentarer:

Maria sa...

Ja ha!!! Attans att man inte bor i stockholm. Undra hur många gånger jag kommer att få ångra att jag inte bor i huvudstaden.
Ingen dålig vinst!!!!!

Anonym sa...

Skulle helt klar lägga pengarna på att delbetala den underbara blusen som visades tidigare från Day. Skulle passa mig som handen i handsken.

God Jul!

Kramis Åsa D

House number 15 sa...

Vilket fantastiskt bra pris! Det är inte speciellt svårt att shoppa hos er, ni har hur mycket fint som helst, lite svårt att välja bara. Jag behöver nya handdukar, de från DAY är snygga eller varför inte något smycket.

Håller tummarna/ C

Anonym sa...

Åhåå! Kul! Var inne i butiken för första gången idag (med två snöiga barn) och allt var jättefint. Har gått förbi många gånger förut, så nu var det dags.

Jag skulle köpa antingen den fina ullmössan med metallknappar eller den vackra sammetsnecessären från DAY.

Hälsningar
Maria med snön

Frida sa...

Du har så mycket fina saker i din butik så det skulle inte vara svårt att göra av med dessa 300 kr. Men om jag får välja en sak skulle det nog bli det fina Cooee Design halsbandet. Lyx runt halsen.

DRÖMHUSET sa...

Av allt underbart fint ni har att välja mellan, hmmm...Då skulle jag helt klart lägga pengarna på den fina ullmössan! Behövligt värmande nu när det ska bli många minusgrader och jag får stå låååånga stunder i pulkabacken:)

Kram Sofie

Pia Sture sa...

Jag och mina vänninor skulle älska att få en tjejkväll hos er. Låter hur mysigt som helst. Presentkortet och mer där till skull jag shoppa upp. Älskar halsbandet från Cooee och tofflorna är ju bara för ljuvliga!
Vinner jag inte så kommer jag förbi aif.