måndag 30 november 2009

Tävling nr 2

Måndag igen, denna vecka tävlar vi om en fantastisk tvål från DAY HOME. Tvålen heter Classic och doftar citrongräs. Skriv en kort motivering om varför just du ska vinna. Vinnaren utses på söndag.
Lycka till!

11 kommentarer:

Maria sa...

Motivering, hmmm jag är en lortgris och behöver tvätta mig!!!
Nä, inte riktigt, men ack vad gott den måste lukta. Är lite trött på mina andra tvålar och det hade varit kul med något nytt. I en snygg förpackning!!!

Malwin sa...

Min motivering är att tvålen skulle passa perfekt i mitt badrum, den är både snygg och luktar (låter det som) gott!
Bättre kombination går nog inte att få! :)
/Malwin

Anonym sa...

Två småbarn och lervällingväder..
Vi behööver tvåål!! Att den är snygg och luktar gott förgyller ju min grå vardag också, kan det bli bättre?

kram Caroline Oliver Wilma

Anonym sa...

Nu när jag äntligen blivit klart med mitt nya efterlängtade fräscha badrum är jag på jakt efter nya inredningsdetaljer såsom handdukar, tvålar, handkrämer och annat som kan förhöja njutningen och känslan i badrummet. Min lille son och jag skulle uppskatta denna vackra tvål. Den passar ju perfekt in med vår nya stil.

Jens sa...

Jag är hal som en ål, så ge mig lite tvål!

DRÖMHUSET sa...

Lite lyx och flärd i mitt badrum, med vacker förpackning och underbar doft, det är vad jag behöver och DAY är märket som står på TOPP :-)

Kram Sofie

Stämningsfullt sa...

Hej!
Åh om jag vann den skulle jag ha den heeeeelt för mig själv! Inga små smutsiga fingrar, euroshoppertvål osv... Lite mammalyx förtjänar man!
Ja det får bli min motiviering också :)

Pia sa...

Jag vill ha tvål, tvål, tvål! Mera tvål! Och tvål, det kommer det att bli. Jag vill ha tvål, tvål, tvål, mera tvål. Se upp nu attackerar vi!! :-)

Kram!

Anonym sa...

Har renoverat stora delar av vårt hus men har badrummet kvar och denna lilla pralin skulle verkligen förgylla tillvaron där. Håller tummarna att jag blir vinnaren.

Kramis Åsa D

Soform sa...

Åh, den tvålen har jag sneglat på länger. Doftar ju bara såååå underbart. Hoppas, hoppas, hoppas att jag kan bli den lyckliga vinnaren för tvålen är verkligen en favorit hos mig.

House number 15 sa...

Vill kunna lyxa lite, bara jag...
Jag kommer lukta så gott och få känna mig extra ren;)