lördag 31 december 2011

Kära kunder

Ännu ett år fullt av härliga händelser har passerat och givit oss nya fina minnen. Vi vill passa på att tacka alla er som gör att vår butik bara går bättre och bättre. Utan er, ingen butik! Gott Nytt År och låt oss hoppas att 2012 har många spännande äventyr och upplevelser att ge.


Tack för att ni är ni!

fredag 30 december 2011

Lexington

Nytt för våren är att vi kommer att sälja Lexington damkläder. Sportigt, klassiskt och förbannat snyggt! Vi har redan fått några smakprov inför våren som finns att beskåda i butiken. Chinos, skjortor, skärp mm. Men kom ihåg, detta är bara början på vad som komma skall.







torsdag 29 december 2011

REAREAREAREAREAREA

Idag startar vår mellandagsrea!
40 % rabatt på utvalda klädesplagg från bla DAY, Melmelli och Ilse Jacobsen. Även 40% på utvalda delar av inredningssortimentet. Rean håller på så länge det finns saker att sälja. Så skynda att fynda!

torsdag 15 december 2011

Day Christmas

Jag gillar verkligen Days julsaker, inte för mycket utan rena och snygga. Julkulorna i år har små söta ordspråk på, fint att ge bort i gåva. I butiken köper du 6 julkulor men betalar bara för 5.




måndag 5 december 2011

Veckans bra erbjudande

Veckans fantastiska erbjudande är 20% på alla kuddar och textilier från Day Home. Håller på att uppdaterar webshopen, men det går inte lika fort med liten bebis i knät. Men snaaart...