måndag 29 mars 2010

Tävling med stort T

Det är nu dags för en tävling. Denna gång tävlar ni om en inspirationskväll.
Inspirationskvällen går till så att du bjuder in 5-15 vänner för en kväll hos oss i butiken. Under kvällen visar vi nyheter och ger tips och trix. Vi bjuder även på dryck och tilltugg.

För att vinna önskar vi en kort motivering om varför just du ska vinna. Länka gärna till tävlingen i er blogg. Tävlingen avslutas fredag den 9 april.

Lycka till!

fredag 26 mars 2010

Kampanj

Just nu erbjuder vi våra kunder 10% rabatt vid beställning av möbler ur Englessons sortiment.

Englesson tillverkar svenska formgivna möbler. Det är uppdelade i serier varav Stockholm och Hampton är mest populära. I kollektionen finns, bokhyllor, matbord, soffbord, fåtöljer, soffor, byråer mm.

Erbjudandet gäller tom 10 april 2010.
Välkomna!

torsdag 25 mars 2010

Är det en vanlig dag?

Vad är det för en dag? Är det en vanlig dag? Nej, det är ingen vanlig dag för det är Marias födelsedag. HURRA HURRA HURRA

Hoppas du blir ordentligt firad!




lördag 20 mars 2010

Vad sa ni nu då?

Den här helgen jobbar vi på att färdigställa webshopen. Om allt går som vi hoppas är den klar att användas i slutet av kommande vecka. Är ni redo?


onsdag 17 mars 2010

Vårkänslor

Nu är våren på intåg!
På lördag är det vårdagjämning och nästa söndag byter vi till sommartid. Även i butiken känns det att ljusaretider stundar, rosa, gröna och blåa färger pryder våra hyllor. Nedan finner ni några speciellt utvalda vårfavoriter.


Brickbord Färg o Form Pris med en bricka: 539 kr med två brickor: 889 kr Klänning Day Carina pris: 1195 kr
Lykta Day Home pris 695 kr
Kudde Day Home 345 kr
Kudde Day Home pris 750 kr

fredag 12 mars 2010

Lycklig lycklig lycklig!

Nu är vi på plats på Dalagatan 9J, butiken är superfin. Ett stort Tack till alla er som kom förbi igår på invigningen. Återkommer snart med fler bilder, tips och trix.


söndag 7 mars 2010

Day true scarf

Varje år skapar Day Home en välgörenhetsprodukt, första året var det kudden Day Help och i år kan alla bära denna vackra scarf med stolthet.

Detta projekt är grundat av familjen Khanna i Gurgaon, Indien. Projektet ser till att barnen får en förberedande utbildning inför grundskolan samt att dem får material, kläder och ett dagligt
hälsosamt mål.

När du köper Day True Scarf från Day Home går 65 kr oavkortat till Patanjali Pathshala vilket betyder skola av blad på Hindi.

Förra året var det 25 barn i skolan och tack vare din insats ökar mängden barn och lärare för varje år, just nu går det 60 barn i åldrarna 5-15 i skolan.

Stort tack till dig som bidrar för en ljusare framtid till alla barn på skolan.

Pris 395 kr

onsdag 3 mars 2010

Färg o Form

Detta praktiska brickbord är en vårnyhet hos oss. Brickorna kommer att finnas i tre färger, vita, gråa och svarta. Hur man vill mixa och matcha bestämmer man själv. Bordet är lika fint med en som med två brickor.

Bild Färg o Form