lördag 31 oktober 2009

Miljöombyte

Butiken är stängd torsdag 29/10 till söndag 1/11.
Välkomna igen måndag 2/11

Jag och Harry är och laddar inför kommande julhysteri.

tisdag 27 oktober 2009

Webshop

Ni är en del som frågat efter webshop, vi jobbar på det. Så snart den är klar skriver vi det här. Men tills dess går det bra att handla alla de saker vi visar här i bloggen. Vid förfrågan vänligen maila info@classicliving.se.

måndag 26 oktober 2009

Praliner

Dessa små praliner är också nya för hösten. Örhängen och halsband i form av hästskor i silver/guld. Jag gillar Cooees design, lekfull men ack så stilren.

Örhänge guld: 465 kr

silver: 435 kr


Halsband guld: 585 kr
silver: 575 kr


torsdag 22 oktober 2009

Svalan

Även detta armband är nytt för hösten. Flätade läderband med berlock i form av en svala. Finns i både guld och silver. Armbandet, kommer som våra andra smycken från Cooee Design.

Armband guld: 835 kr

silver: 735 kr



onsdag 21 oktober 2009

Ordning & Reda

Nycklar har en förmåga att hamna på fel ställen. Häng in dom i detta praktiska och fina nyckelskåp från Dixie så vet du alltid var du har dom.


Nyckelskåp: 450 kr

Lycka är

Lycka är när det du beställt är vackrare än du minns. Dessa örhängen från Cooee Design är mina nya favoriter. Enkla, stilrena och alldeles alldeles underbara.




Örhänge: 495 kr

måndag 12 oktober 2009

Dessa snygga förvaringsboxar kommer från DAY HOME. Tre storlekar i svart papp med läderband över. Stilrena och praktiska, vad mer kan man begära?


lördag 10 oktober 2009

Inspiration

Fina Vera kom förbi butiken och agerade modell. Ofta är det svårt att se hur kläderna ser ut när dom hänger på galgen. Kika på bilderna och låt inspireras.


DAY Night Romance pris 1695 kr
DAY Night Romance

Melmelli Allie pris: 699 kr

Melmelli klänning Stina pris: 799 kr
Kofta Lilly pris: 599 kr

Melmelli klänning Stina

Melmelli klänning Stina

Melmelli Ally pris: 799 kr
På vår hemsida finns alla våra leverantörer representerade Där finns också möjlighet att klicka sig vidare till deras hemsidor.

torsdag 8 oktober 2009

DAY Scent

DAY gör en doftserie med rumsspray, doftljus, handkräm och handtvål. Njut av dofter som citrongräs, fikon och viol-lakrits. Doftsprayen och doftljuset säljs i fina presentaskar.





lördag 3 oktober 2009

Tips

Klicka på bilderna för att se förstoring.

Band och pärlor

Detta halsband från DAY lyser upp butiken och har redan sålt bra. Har endast ett fåtal kvar så först till kvarn.





Gotlandsljusstaken

Nu när mörkret smyger sig på tänder vi ljus och myser. Gotlandsljusstaken från svenska formgivaren Tove Adman är en favorit.




Vackra DAY

Denna otroligt välarbetade blus fick vi nyligen in från DAY. Den är utsmyckad med spets och sidenband. Är den inte vacker som en dag så säg.